torstai 8. kesäkuuta 2017

hallaa, aurinkoa ja sadetta...

 

Vähän haettu kontrastia Queen of Night tulppaanin kanssa.

Angelique- tulppaani on niin romanttinen kerrannaisine kukkineen.

Hopeahärkki on kaunis, mutta leviää tehokkaasti. Saas nähdä kuinka kauan jaksan pitää kurissa tätä lammen kivikon reunassa. Takana näkyvä Mehitähti on tykästynyt leviämään liuskekivilaattojen väliin.
 
Viime syksynä istutetut Ballerina kurjenpolvet ilahduttavat jo muutamilla sievillä kukillaan.

Odottava tunnelma: Laukat räjähtävät kohta. Takana näkyvät voikukat ovat ikuinen riesa. Noh, kukinta kestää onneksi sen tietyn hetken. Peltoaukeaa lähistöllä sen verran, että siementävät tehokkaasti. Aina välillä nappaan voikukkaraudan käteen ja nyhdän muutamia ylös. Usein vain juuri tahtoo mennä poikki, joskus onnistuu nappaamaan sen 20cm juuren ylös nurmikosta. Aah, mikä voittaja fiilis ;).
 
Olen nyt paininut kuusiaidan kimpussa tämän viikon. Saksinut heinää juuresta, jotta kuusesta tulisi tiivis alhaalta asti.

Viime syksynä tökin maahan aika läjän uusia tulppaanisekoituksia. Mutta jotakin niille tapahtui, koska kukinta ollut säälittävän vähäistä. Tämä kaunis papukaija versio nousi ylös.
 
Istutin syksyllä maahan viime kesänä ostetun amppelimansikan ja hyvin näyttää puskeavan kukkaa.
Istutetut pensastomaatit ja paprika kärsivän hallan puremasta. Uskoin hyvään tuuriin enkä alkanut pelata harsojen kanssa ja huonostihan siinä sitten kävi:/.
 
Ystävältä saatu kimppu ilahduttaa sisällä:D. Komea liljakimppu. En tiennyt, että Lidlistä saa näin upeita.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti