perjantai 5. elokuuta 2016

Puutarhatöitä...


Heinäkuu on vaihtunut vauhdilla elokuuksi. Nopeasti kukat ovat kukkineet ja tuntuukin ettei pihassa nyt oikein mikään ole kukassa. 


Piilu sentään ilahduttaa kukillaan sekä uskollinen Pensashanhikki. Tämä pensas kukkii kyllä tosi pitkään kunhan aloittaa vain kukintansa. Keväällä se muistuttaa enemmänkin ikävästi risukasaa. On se hienoa kun pihassa kasvaa marjapensaita, mutta tänä vuonna marjat ovat olleet enemmänkin riesa. Niiden poimiminen on ollut tänä vuonna haaste. Nyt ne on tosin vihdoin kerätty, mutta edelleenkin marjalaatikot odottavat jääkaapissa käsittelyä.Kurjenpolvi sai myös talvesta hieman siipeensä ja kukkapenkkiin jäi tyhjä kolo kukista. Istutin sitten nämä ale petuniat väriläiskäksi tyhjään aukkoon.


Hommat eivät lopu;). Viimeisimmän kukkapenkin viimeistelytyöt käynnissä. Nurmikon rajausnauhaa on taas kaivettu tiukkaan saveen oikeen urakalla. Aina kun kuopus nukahtaa vaunuun, lapio käteen ja kaivuu hommiin. Vielä on reunaa kaivamatta. Tähän sitten vielä sanomalehdet katteeksi, uutta multaa ja jotain soraa päälle. 

  

Tämän kesän betonityöt tehty, isännän aikaansaannoksia. Vahnat kumisaappaat saivat palvella viimeisen tehtävänsä ennen roskiin menoa.Viikonloppuja!:DEi kommentteja:

Lähetä kommentti