lauantai 13. elokuuta 2016

Tunnelmaa elokuun yöhön


Olen kieltämättä erilaisten valaisimien ystävä. Tykkään kaikista erilaisista valoista, on ne sitten lyhtyjä, roihuja, kohdevalaisimia, tunnelmavalaisimia ym. Jokaisella on aina oma paikkansa. Erilaisilla valoilla saa hienosti tunnelmaa myös puutarhaan korostaen erilaisia muotoja, värejä, kukintaa, vihreyttä jne. Tuli on jo itsessään niin rauhoittava elementti.

Tähän kesäkukkaistutukseen jäi alunperin uupumaan ainakin yksi taimi, joten paikkailin kolon tällä aurinkokenno- valaisimella.

Kohdevalaisin lammen suihkulähteeseen. Kivenmurikka aurinkokenno- valaisin sopii tähän tunnelmaan. Sain viime vuonna isännältä nimpparilahjaksi tämän japanilaisen lyhdyn ja tämä onkin ollut ihan yksi lemppareistani. Liian harvoin vain tulee laitettua siihen kynttilä palamaan.


Tässä isossa kivessä on alunperinkin ollut tällainen iso reikä, johon tämä valo sopii passelisti. En ole vain ihan varma onko tämä ihan mun mieleen. Menee ehkä liian kikkailuksi.


Sain mammalta tämän kukkatelineen ja se löysikin paikkansa täältä kaaripenkin alta. Tähän nämä vanhat leikkimökin nurkkaan hylätyt lyhdyt sopivat hyvin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti