sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen viettoa



Kukkia ei voi koskaan olla liikaa. Ostan nyt sisälle ahkerasti leikkokukkia ja yritän lievittää malttamatonta puutarhainnostustani. Pääsiäisen pyhinä onkin tullut nautittua hapekkaasta kevät ilmasta. Rautaharava kädessä olen rapsutellut sammalta pois nurmikosta ja päälle sammalsyöjää. Haravointia ja kukkapenkkien siistimistä. Tämäkin homma tuntuu niin terapeuttiselta pitkän talven jälkeen. Sipulikukkien kehitystä on ihana seurata päivittäin, mitäköhän uutta sitä tänään löytyy kukkapenkistä<3?




                                                         
                                Vanha liemikulho sai uuden käyttötarkoituksen.

     Pääsiäismenu: Yrttimarinoitua karitsan karetta valkosipulikermaperunoilla, lisukkeena           karamelisoituja lanttukuutioita ja vihersalaattia. Nam:)

Perinnejälkiruokana Pashaa.

Ruukkuruusun kaunis persikan sävy.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti